OKNA POLSKAVA

VRATA

Za zdrav, varen in varčen dom.

VRATA POLSKAVA

Izdelujemo vhodna in notranja vrata iz masivnega lesa. Vsa vrata se izdelujejo po naročilu. Če vam nobena od prikazanih vrat ne ustrezajo, vam jih lahko izdelamo po vaši skici, sliki….

Vhodna vrata so narejena iz masivnega lepljenega lesa, lahko pa so tudi oplemenitena s furnirjem, odvisno od izvedbe vrat. Vsa vrata imajo že vgrajeno varnostno pet točkovno zaklepanje – krpan, kljuko arx , 3D nasadila, izolacijsko polnilo, steklo ug k 1.1, cilindrični uložek roto… Po želji pa vam lahko vgradimo tudi el. ključavnico, peskano steklo, odpiranje na prstni odtis, kukalo, tolkalo, dodatno tesnilo… itd. Podboj je debeline 68 mm, po želji pa lahko tudi več npr. 140mm, krilo je standardno debelo 64mm lahko tudi več.

 ALUMINIJ

ALU VHODNA VRATA POLSKAVA

ALU vhodna vrata nudijo brezhibno funkcionalnost in energetsko varčnost

ALU vhodna vrata odlično dopolnjujejo sodobne in tradicionalne domove, pohvalijo pa se lahko še z vrsto drugih prednosti, zaradi katerih so nadvse praktična izbira. Da bi zagotovila optimalno varnost doma, morajo biti vhodna vrata za hišo močna, stabilna in vzdržljiva. Čeprav je aluminij lahek kompozitni material, je nadvse robusten, kar omogoča večje zasteklitve vrat. Visoke standarde v podjetju vzdržujemo z lastno proizvodnjo. S pomočjo inovativnih steklarskih tehnologij vsa stekla, vgrajena v vrata, izdelamo sami. Visoko izolativnost nudijo 3-slojna varnostna stekla, ki so po želji oblikovana tako, da se ujemajo z dizajnom vrat.

Kakovostna vrata poleg brezhibne funkcionalnosti nudijo še energetsko varčnost, obnovljivost, udobje pri bivanju ter optimalno varnost pred nezaželenimi gosti. Slednja je za dom ključnega pomena, saj zagotavlja neodvisnost, stabilnost in sproščenost bivanja. V podjetju Delutech pri izdelavi vhodnih vrat uporabljamo kakovostne materiale in inovativne tehnologije, ki zagotavljajo najvišji nivo protivlomne varnosti.

VARNOST

Varnostno 5 – točkovno zaklepanje

ALU vhodna vrata POLSKAVA odlikujejo kakovostni materiali, sodobne oblike, čiste linije, enostavno vzdrževanje, odlična toplotna in zvočna izolacija, dolga življenjska doba ter odpornost na različne vremenske pogoje. Široka izbira stekel, dekorjev, kljuk, barv, prijemalk in dodatkov pa poskrbi, da se bodo vaša nova ALU vhodna vrata popolnoma prilegala vašemu stanovanjskemu objektu.

IZOLACIJA

IZOLACIJSKO POLNILO

Izolacijsko polnilo (tabla)

V zadnjih letih je masivna polnilo nadomestilo izolacijsko povnilo, saj je pri masivnih polnilih zaradi močne izpostavljenosti soncu, lahko prišlo do manjših neestetskih pok.


READ MORE

VARNOST

Varnostno 5 – točkovno zaklepanje

Glavna prednost novih linij je estetski izgled. Panoramska stena dobi pri standardni dimenziji 3000 x 2300 kar 20 % več steklenih

Površin kot pri klasični izvedbi. Fiksni del je brez okvirja, zato pride steklo postavljeno v končno višino podna, ob straneh ter na vrhu pa pride vdelan v podboj stene.

Kljub omenjeni izvedbi, pa je potrebno poudariti, da se lahko steklo pri fiksnemu delu steklo če bi prišlo do razbitja zamenja brez kakršnih koli gradbenih posegov v objekt, tako

Kot je bilo do sedaj v praksi.  Poleg glavne prednosti pa imajo drsne stene PANORAMIC SKY izboljšano tesnennje, možnost režnega prezračevanja, skrita vodila, ter izredno pomemben dejavnik

Pri večjih dimenzijah, kjer je zaradi statike potrebno vstaviti debelejše steklo 6mm oz 8 mm, izolativnost stekla ostane ug 0.5w/m2K.

 

MODERN DIZAJN

Moderna vrata – rohling

Pri izdelavi uporabljamo visokokakovostne sendvič plošče nemškega proizvajalca, ki imajo vgrajene stabilizatorje proti krivljenju ter parne zapore za preprečitev vdora vlage v izolacijsko jedro vrat. Krilo in podboj mirita v debelino 68 mm. Vrata so lahko na zunanji strani  gladka – brez zasteklitvenih letvic, obstaja pa tudi možnost vgradnje stekla, ki ima emailiran ( obarvan ), rob in je na zunanji strani v isti ravnini kot les. Takšna vrata so prikazana na spodnji sliki.

 

debelina 68 mm Ud,vgrajeno = 1,12 W/m2K Ukrila = 0,99 W/m2K
debelina 85 mm Ud,vgrajeno = 0,89 W/m2K Ukrila = 0,77 W/m2K
parallax background
 
KONTAKT

Imate vprašanje ali potrebujete ponudbo?
Kontaktirajte nas!