OKNA POLSKAVA

OKNA

Za zdrav, varen in varčen dom.

OKNA POLSKAVA

Z izbiro naših oken se boste odločili za zdrav, varen in varčen dom, saj sodobna izdelava lesenega stavbnega pohištva zagotavlja odlične rezultate in je primerna tudi za vgradnjo v energijsko varčne pasivne hiše. Naša okna nastajajo v skladu s strogimi ekološkimi standardi, dosegajo minimalne toplotne izgube in so prijazna tako do ljudi, kot do narave in energetskih virov. 

Za samo tehnološko izdelavo oken se porabi veliko električne energije. Zato smo se v letu 2013 odločili, da bomo naredili sončno elektrarno, ki bo zadostovala našim potrebam po električni energiji. S tem pripomoremo k zmanjšanju izpusta CO2 v ozračje.

ULTRICIES PORTA

ALU - LES OKNA

Kombinacija lesa in aluminija daje domu znotraj toplino leza, zunaj pa je okno trajno taščiteno z oblogo iz aluminija.


Izdelujemo več tipov ALU - LES oken, ki temeljijo na lesenem oknu na katerega se doda aluminij obloga.

Debelina stekla 52 mm, ug 0.5w/m2K, vgradna debelina okvirja 96 mm.


READ MORE

PANORAMIC SKY

DVIŽNO DRSNE STENE

Glavna prednost novih linij je estetski izgled. Panoramska stena dobi pri standardni dimenziji 3000 x 2300 kar 20 % več steklenih

Površin kot pri klasični izvedbi. Fiksni del je brez okvirja, zato pride steklo postavljeno v končno višino podna, ob straneh ter na vrhu pa pride vdelan v podboj stene.

Kljub omenjeni izvedbi, pa je potrebno poudariti, da se lahko steklo pri fiksnemu delu steklo če bi prišlo do razbitja zamenja brez kakršnih koli gradbenih posegov v objekt, tako

Kot je bilo do sedaj v praksi.  Poleg glavne prednosti pa imajo drsne stene PANORAMIC SKY izboljšano tesnennje, možnost režnega prezračevanja, skrita vodila, ter izredno pomemben dejavnik

Pri večjih dimenzijah, kjer je zaradi statike potrebno vstaviti debelejše steklo 6mm oz 8 mm, izolativnost stekla ostane ug 0.5w/m2K.

 

TESNENJE

PANORAMIC SKY

Znebite se okvirjev, ki vas ločujejo od popolnega stika z zunanjostjo. Povežite vaše notranje prostore z zunanjimi in med njimi ne čutite pregrade.

Z okenskim sistemom PANORAMIC SKY  vam vse to omogočamo na eleganten in tehnološko dovršen način. Z našimi najnovejšimi izvedbami bo vaš korak med notranjostjo in zunanjostjo popolnoma neoviran saj ponujamo možnost ničelne razlike med zunanjim in notranjim tlakom.

sigenia-tesnenje
PRIKAZ TESNENJA PANORAMIC SKY
parallax background
 
KONTAKT

Imate vprašanje ali potrebujete ponudbo?
Kontaktirajte nas!